pysselmani

En pysselmanikers bekännelser

Vi gillar Ryobi!

Publicerad 2012-09-13 17:59:43 i Shoppat,

Bara någon månad efter att vi flyttat in i huset fick vi ögonen på ett märke som heter Ryobi. Det är batteridrivna verktyg, och det underbara är att ett och samma batteri passar till de flesta verktygen. Efterhand som projekt krävt det så har vi börjat samla på oss en liten samling (en såg till när vi fixade hallgolvet, diverse redskap till trädgården). Augusti månads inköp var en häcktrimmer men den provade jag först häromdan.
Oh, den här var hur rolig som helst! Thujahäcken mot köket har inte trimmats sedan kanske nån gång förra året och nu var det verkligen hög tid! Trimmern var lätthanterlig och resultatet mycket bra. Jag trodde det skulle se lite...trubbigt ut efteråt men häcken blev välfriserad och fin!

En lite större maskin är den här kompostkvarnen. Vi köpte den kraftigare modellen och visst tuggade den väldigt snällt ner en stor rosenbuske! Vi har även beskärt den lilla tallen och alla dessa grenar tog liten plats efter att ha körts genom kompostkvarnen. Ibland får vi köra tjockare grenar två gånger, och den är inte så förtjust i när mycket blad finns kvar på grenarna. Men den gör sitt jobb, och till en förvånandsvärt låg ljudnivå.

Kommentarer

Postat av: Becca

Publicerad 2012-09-13 19:51:03

Jag går och väntar på att hyresvärden ska komma och beskära tujan. Det är nästan att det kliar i fingrarna att gå fram med en häcksax, men det skulle nog inte bli så populärt...

Postat av: pysseliten

Publicerad 2012-09-14 14:50:59

ja idag behövs det verkligen ljus ,det får bli ikväll att tända massor :) Ska ju Gekås nästa vecka igen med jobbet så det blir att handla nya .Fin din Bolreo vart jag har ju aldig kunnat sticka .Och även hos oss är häckarna klippta .Ha en bra helg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Smålänning som efter studier i Uppsala fastnade i Norrköping och här trivs som fisken i vattnet. Jag älskar att skapa saker och ting själv och letar hela tiden efter nya hobbies.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela