pysselmani

En pysselmanikers bekännelser

Balkongprojektet

Publicerad 2009-04-30 15:27:12 i Inredning,

Min sötnos är så snäll, han ger mig fria tyglar ute på balkongen! Fast han har en och annan gång frågat hur jag har tänkt få plats med allt jag vill odla där.

Nu börjar golvet ta form lite bättre. Snälla Clas Ohlsson har börjat sälja samma plattor som jag tog med mig från den gamla lägenheten, och de är även lite billigare än Jula. Det tackar vi för eftersom det har gått åt en massa kartonger!

Vi litar inte riktigt på katterna, så tyvärr får en ful (och trasig) pappåse stå på bordet för att hindra småbarnen från att vara allt för nyfikna på grannens balkong. Det blir mycket bättre när vi får den inglasad. Var inne på Hyresbostäder idag och betalade insatsen. Tyvärr dyrare än vad vi tänkt men det blir det värt. 6 veckor sa de att det skulle ta, får hoppas det går fortare än så. Har kommit på vad för lampa jag vill ha ute på balkongen och tror inte älsklingen min kommer protestera allt för mycket!Lilla Zoofii älskar att vara på balkongen! Och visst passar hon i soffan? =)

Rolig present att ge bort

Publicerad 2009-04-29 23:11:47 i Scrapbooking,

Tidigare i april tog mamma, syrran och jag en tur till Stockholm. Jag sammanspråkade med mamsen på tåget norrut och då det var hennes födelsedag fick hon givetvis en födelsedagspresent. Den uppskattades! Det var det andra scrapalbumet jag gjort och intresset har knappast minskat.


Ett litet urval av de sidor mamma fick i sitt album. Var inte medveten om min raring Nami nästan påminner om mammas smeknamn. Att jag saknade ett större "n" blev då en lyckoträff!

För ungefär 1 år sedan började jag att göra kort. Har fotograferat nästan alla jag har gjort och det är roligt att se hur man utvecklas! Mammas kort tog ganska lång tid att göra men resultatet är jag riktigt nöjd med. Insidan av korten är svårast, och det är inte direkt lätt att hitta inspiration till det. Har nog lagt en smärre förmögenhet på tidningar om korttillverkning vid det här laget och den inspiration de ger är till första sidan


Mammas födelsedagskort 2009

Om

Min profilbild

Alexandra

Smålänning som efter studier i Uppsala fastnade i Norrköping och här trivs som fisken i vattnet. Jag älskar att skapa saker och ting själv och letar hela tiden efter nya hobbies.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela