pysselmani

En pysselmanikers bekännelser

Förberedelser inför julmarknaden

Publicerad 2010-11-26 19:45:27 i Pyssel,

Nu har jag varit nere på stan och dumpat en del av det som jag ska sälja på julmarknaden. Gallerian är fint julpyntad och det är fullt med marknadsbord!

Borden står på övervåningen i Lindén och på bordet till höger står det nummer 82 så ni kan nog gissa er till att det finns mycket att titta på i helgen! Tyvärr fanns det inget system alls bland numreringen. Nr 11 och 12 kunde följas av nr 27 så jag och Emilia, en kompis som också ska sälja handgjorda saker på marknaden, fick gå runt med våra grejer nästan hela övervåningen tills vi hittade våra bord.

Jag tror att vår placeringen blir perfekt! Fint julpynt rakt bakom oss och till vänster på bilden ligger ett fik. Jag tror den här placeringen är bättre än rakt framför rulltrapporna, eller vad tror ni?

Och bara så ni vet så heter jag numera Axeandra!

Avslutningsvis måste jag bara visa en av Emilias underbara skapelser, en vinpåse!

Visst är den fin?! Hon har lagt ner otroligt mycket jobb på dessa, hoppas verkligen folk inser det. Detta är en perfekt presentpåse, eller vad säger ni? Skulle inte ni bli mer glada för förpackningen än innehållet om ni fick till exempel en flaska vin i present, levererad i en sådan här påse?

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2010-11-26 20:11:01

Åh, nu ångrar jag mig nästan! Fast det var rätt beslut... Men det ska bli himla kul att ta en sväng i morgon! Och vet du, mamma har sparat kransen hon fick förra året och satt upp i år igen. :-)

Postat av: Sanna

Publicerad 2010-11-27 19:11:58

Axeandra...varför inte, jag tycker det lät rätt bra =) Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Smålänning som efter studier i Uppsala fastnade i Norrköping och här trivs som fisken i vattnet. Jag älskar att skapa saker och ting själv och letar hela tiden efter nya hobbies.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela