pysselmani

En pysselmanikers bekännelser

En doktor till syster

Publicerad 2010-06-06 10:13:09 i Sömnad,

Jag är numera stolt lillasyster till en doktor! I fredags disputerade min syster i Uppsala och självklart var vi med när hon försvarade sin avhandling. På kvällen blev det festande med mat och dryck och äntligen kunde jag få ge henne en present som jag jobbat en hel del med. Egentligen skulle hon ha fått den här i julklapp. Julen 2008...

Min syster verkligen älskar orkidéer! Detta fick jag bistert erfara under perioden vi delade studentlägenhet... När jag hittade ett mönster på orkidéer i en tidning var jag bara tvungen att starta ett, som det visade sig, tidskrävande projekt.

orkidéväska

Mönstret till kassen hittade jag i en annan tidning och bestämde mig på direkten att det var den jag skulle fästa det färdiga broderiet på!

Det syns inte så tydligt men runt orkidéerna ligger det en vit kant. Bara den tog mig typ 6 timmar att göra på alla blommor! Men den lilla detaljen gör mycket, så det var det värt.

Jag var verkligen jätte jätte jättenervös när jag skulle sy fast den här!

Och baksidan! Väskan var egentligen ganska lätt att sy men det var helt klart pilligt att sy ihop handtaget med små-små-små stygn och bottnen ska vi inte tala om! Jag får bara hoppas att syrran vågar använda den emellanåt.


Kommentarer

Postat av: Louise

Publicerad 2010-06-06 21:44:59

Gratulera till Åsa!! :-) Å vilken fin väska du gjort!

Postat av: henrietta

Publicerad 2010-06-08 18:35:39

Vilken snygg väska! Förstår att det tog tid att få den klar!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Smålänning som efter studier i Uppsala fastnade i Norrköping och här trivs som fisken i vattnet. Jag älskar att skapa saker och ting själv och letar hela tiden efter nya hobbies.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela