pysselmani

En pysselmanikers bekännelser

Tvättar tak men segt resultat

Publicerad 2012-07-17 19:40:00 i Pyssel,

En trevlig sak med att ha blivit husägare är att det dimper ner lite roliga tidningar i brevlådan som man inte räknat med. Med jämna mellanrum får vi två olika tidningar riktade till villaägare. I den ena hittade vi en annons om rengöring av taket. Genom att skicka iväg en intresseanmälan kom de hem till oss och gav oss kostnadsfritt en offert på hur mycket det skulle kosta att rengöra just vårt tak.
 
Killen som var hemma hos oss var jättetrevlig och beskrev hur allt skulle gå till. Något snabbt resultat ska vi inte vänta oss, det här är något som stegvis kommer märkas.
 
Företaget heter Takvård och med rotavdraget hamnade priset under 5000 kr. Nu är det bara att vänta och se under de kommande månaderna hur taket går och blir renare och renare. Det som de sprutade med tar nämligen död på mossa och lava och sedan, med regnets hjälp, så kommer plattorna bli allt renare. Nu kommer det inte kännas lite trängande att lägga om taket (för det kostar ju en aaaning mer!).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Smålänning som efter studier i Uppsala fastnade i Norrköping och här trivs som fisken i vattnet. Jag älskar att skapa saker och ting själv och letar hela tiden efter nya hobbies.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela