Olivpaj efter eget recept
- 2 dl vetemjöl
- 2 dl gramhamsmjöl
- 1 tsk bakpulver
- 50 g margarin
- 1½ dl mjölk
Förra året bestämde jag mig för att börja tycka om oliver innan Greklandsresan. Så jag frågade mig vad som skulle passa bra ihop med oliver i en paj! Det blev följande:
- 1 liten burk svarta oliver utan kärnor (hackas i mixer)
- 2-3 tomater
- 1 rödlök fint skuren i ringar eller halvmånar
- 1 paket smulad fetaost
Oliver är idag inget problem att äta. Det är mer så jag börjat gå och längta efter det! Det finns en krog här i Norrköping, Durkslaget, som vi ofta brukar gå till (det var där jag träffade min sambo för första gången!). Deras plocktallrik är hur god som helst! Och senast vi var där insåg jag att jag kan beställa in det goda brödet och olivröran bara för sig. Mums!