pysselmani

En pysselmanikers bekännelser

Album om Rhodosresan

Publicerad 2009-06-07 19:10:53 i Scrapbooking,

I höstas åkte syrran iväg till Rhodos på konferens. Så jag bokade en biljett och följde med henne! Ja, inte på konferensen. Då syster var instängd på ett hotell och jobbade gottade jag mig i solen. Vi åkte ner några dagar tidigare så att syrran också fick lite semester innan konferensen började. Innan resan hade jag bestämt att jag INTE skulle börja scrappa, det räckte med andra pysselsaker jag lade tiden på. Men så hittade jag det här albumet i en av butikerna...

Handgjort fotoalbum Rhodos

Med ens började jag leta saker och ting jag kunde pryda det här albumet med. Jag var total novis, hade ingen aning om hur jag skulle planera sidorna men fotandet fick med ens en baktanke. Passar det här på en av sidorna?

Har inte gjort så mycket på det, fotografierna har länge legat i en låda och väntat på att jag ska ta tag i det här projektet. Det har ju inte direkt en deadline, som albumen till syster och mamma. Så det blir en sida i taget! Överväger att göra alla sidor löst först och slutgiltigt fästa dem i albumet när allt är klart.

Rhodos oktober 2008

I broschyrerna man får från resebolaget går det att plocka grejer ifrån! Och vykort går bra att ha till mer än skicka till folk.

 
Rhodos Ixia Posedonia

Hotellet var jättemysigt! Bredvid fanns en supermarket där vi handlade frukost varje dag. Croissant med chokladkräm var kanske inte det nyttigaste men riktigt gott!

Guidad tur på Rhodos till fjärilsdalen


Vi kom iväg på en guidad tur med en jätterolig guide. Det bar av till Fjärilsdalen och de 7 källorna på Rhodos. Och så blev det en busstur till andra hotell för att plocka upp fler semesterfirare så det gav oss chans att se lite mer än bara vår sida av ön.

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2009-06-07 22:27:56

Det ser ut att bli jättefint. Det får du visa nästa gång vi är på besök! :-) Snart midsommar förresten... Har ni några planer?

Postat av: Alexandra

Publicerad 2009-06-13 22:17:58

Midsommar blir lugn för mig (hoppas jag) Ska jobba... =( M börjar planera, tror jag, men för att inte fyllas av avund har jag inte frågat vad!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Smålänning som efter studier i Uppsala fastnade i Norrköping och här trivs som fisken i vattnet. Jag älskar att skapa saker och ting själv och letar hela tiden efter nya hobbies.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela