pysselmani

En pysselmanikers bekännelser

Balkongprojektet

Publicerad 2009-04-30 15:27:12 i Inredning,

Min sötnos är så snäll, han ger mig fria tyglar ute på balkongen! Fast han har en och annan gång frågat hur jag har tänkt få plats med allt jag vill odla där.

Nu börjar golvet ta form lite bättre. Snälla Clas Ohlsson har börjat sälja samma plattor som jag tog med mig från den gamla lägenheten, och de är även lite billigare än Jula. Det tackar vi för eftersom det har gått åt en massa kartonger!

Vi litar inte riktigt på katterna, så tyvärr får en ful (och trasig) pappåse stå på bordet för att hindra småbarnen från att vara allt för nyfikna på grannens balkong. Det blir mycket bättre när vi får den inglasad. Var inne på Hyresbostäder idag och betalade insatsen. Tyvärr dyrare än vad vi tänkt men det blir det värt. 6 veckor sa de att det skulle ta, får hoppas det går fortare än så. Har kommit på vad för lampa jag vill ha ute på balkongen och tror inte älsklingen min kommer protestera allt för mycket!Lilla Zoofii älskar att vara på balkongen! Och visst passar hon i soffan? =)

Kommentarer

Postat av: Robin

Publicerad 2009-05-02 20:12:09

Gud vilken härlig balkong =D

Vilket håll står den år Söder, öst, väst? =P

Det kommer nog bli kanonfint ;)

Postat av: Sanna

Publicerad 2009-05-03 08:43:30

Jag önskade mig en balkong i födelsedagspresent. Men jag fick ingen =(

Postat av: Linda

Publicerad 2009-05-03 11:58:16

Jo, ibland tycker jag faktiskt inte att det gör så mycket med någon liten miss. (Jag syftar på din kommentar till mitt inlägg.)

Ska bli kul att se ditt Rhodosalbum när du är färdig med det! :-)

Postat av: Alexandra

Publicerad 2009-05-04 17:03:26

Balkongen vätter mot väst, helt perfekt på eftermiddagarna! Tror det blir många kvällar där ute framöver :-D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Smålänning som efter studier i Uppsala fastnade i Norrköping och här trivs som fisken i vattnet. Jag älskar att skapa saker och ting själv och letar hela tiden efter nya hobbies.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela