pysselmani

En pysselmanikers bekännelser

Tips på en bra trädgårdsbok

Publicerad 2012-04-28 18:02:23 i Boktips,

Jag tror det var ca 2 år sedan jag köpte den här trädgårdsboken:

Nu äntligen kommer den till användning och den är verkligen full med en massa bra tips! Boken är bra uppdelat i olika kapitel. Den inleder med tips på hur man kan planera sin trädgård och tar upp olika former på trädgården och hur man kan göra empelvis en kilformad trädgård intressant.

Genom att täcka in områden som hur man anlägger en uteplats, bygger upp sin trädgård på höjden, lyckas med grönsaks- och fruktodling trots liten yta blir den här boken nästan oumbärlig för den nyblivna trädgårdsägaren. För den som gillar vatten så finns det faktiskt även ett kapitel om det!

Med en trädgård kan pengarna snabbt rusa iväg men det går ju faktiskt utmärkt att skaffa fler plantor av en del som man köpt. Det är även bra beskrivet hur man höst- och vårstädar trädgården.
Bilderna är väldigt tydliga med steg för steg moment och texterna är väldigt lätta att ta till sig.

Prismas stora bok om Den lilla trädgården är en bra investering, eller kanske perfekt som inflyttningspresent till nyblivna husägare?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Smålänning som efter studier i Uppsala fastnade i Norrköping och här trivs som fisken i vattnet. Jag älskar att skapa saker och ting själv och letar hela tiden efter nya hobbies.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela