pysselmani

En pysselmanikers bekännelser

Mönstrade pulsvärmare

Publicerad 2011-11-09 20:39:49 i Stickning,

Just nu håller jag på med...tre olika pulsvärmare! Man kan tycka att jag borde göra dem en i taget... Den här kräver dock en hel del fokusering (och därmed går det inte att sitta med den framför tv'n)

Mönstret hittade jag i Stickhandboken av Eleanor Van Zandt.

Kommentarer

Postat av: Stina / Sagolikt Pyssel

Publicerad 2011-11-10 09:15:12

Avancerade grejer du ger dig in på. Imponerande. :-)Hm... Stress, Tvång och Skam är ju inte roligaste fikagästerna... Har du frågat dem vad de vill och behöver? De brukar ge sig av när man lugnat dem lite och visat att man inte glömt bort dem och kommer se till att det blir bra. ;-)Ja hade släkten gillat det jag gör hade det varit kalasbra. Kom just på att de kanske visst gillar det jag gör... Jag har bara förutsatt att de inte gör det. Jag kanske ska maila dem och fråga. ;-)

Postat av: linda

Publicerad 2011-11-10 10:26:09

Hej hejEn underbar blogg fylld med insperation,tack=)

jag hjälper just nu en kompis vars polare driver en butik på nätet med att tipsa andra om den,det är en lite butik vid namn frökenm www.frokenm.se mina favoriter i dne butiken är den vita lyktan med hjärta,sååååfin =)

ta gärna en titt tipsa gärna en kompis=)ha en bradag

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Smålänning som efter studier i Uppsala fastnade i Norrköping och här trivs som fisken i vattnet. Jag älskar att skapa saker och ting själv och letar hela tiden efter nya hobbies.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela