pysselmani

En pysselmanikers bekännelser

Dekorationsinsamling

Publicerad 2010-10-06 19:01:42 i Pyssel,

Idag blev det en lunchpromenad och lite mer äppleplockning. Jag undrar om det blir gott att göra äpplemos på syrliga äpplen? Jag vill ju inte att de ska ligga och bli dåliga och äpplemos vore gott att ha i frysen...

Egentligen var jag främst på jakt efter något annat. Ett äppleträd ska man vara försiktig när man går under nu när många är mogna och lätt trillar ner, det kan sluta med huvudvärk! Fast det andra trädet gör det nog faktiskt aningens ondare om något trillar ner!

Kastanjeträdet nära lägenheten har tyvärr släta skal, de här känns lite mer effektfulla! Tyvärr glömde jag bort att leta lav i skogen så dörrkransen jag har planer på att göra får kanske vänta någon dag till. Skogsturen blev något av en besvikelse. Jag hittade typ inga kantareller alls! Det räckte bara till en väldigt liten macka. Trist. Så istället plockade jag svamp jag ska testa att torka och ha i dekorationer samt tallkottar, även det dekorationer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Smålänning som efter studier i Uppsala fastnade i Norrköping och här trivs som fisken i vattnet. Jag älskar att skapa saker och ting själv och letar hela tiden efter nya hobbies.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela