pysselmani

En pysselmanikers bekännelser

Ornamentbollar

Publicerad 2010-08-02 23:50:32 i Pyssel,

På pysselforumet hittade jag tips på hur man kan göra en trevlig och dekorativ boll. Den känns ganska passande till jul men jag var ändå bara tvungen att testa!

Jag och min shape cutter kom inte riktigt överrens. Kniven kunde inte följa mallen, pappret trasades sönder, jag hittade inget grepp om kniven som funkade... Ja, det var nästan nära att den åkte rakt ner i sopporna! När det känns så är det bäst att lägga det åt sidan en liten stund och sedan försöka igen.

Det gick faktiskt vägen. Det blev 4 stycken cirklar i 5 olika färger. Med en embosspenna drog jag upp en likbent triangel på alla 20.

När man kommit så här långt är det dags att hämta lim och snöre!

Nu är det bara att limma "remsan" till en cirkel och fästa de andra två delarna på den.

Tada! Men nu var jag lite frestad att testa dekortation på kanterna. På pysselforumet visades bilder med guldkant men jag orkade inte sitta med glitterlim eller embossing så en stämpeldyna fick duga!

Ljuset utifrån hann förändras lite men visst blir det en ganska stor skillnad?

En liten stund senare hoppar lilla Zoofii upp på bordet och jag inser att hon är helt röd på tassarna. Busfröet har knuffat ner stämpeldynan på golvet och lekt med den!!! Självklart tyckte hon inte det var lika roligt när matte skulle tvätta bort färgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Alexandra

Smålänning som efter studier i Uppsala fastnade i Norrköping och här trivs som fisken i vattnet. Jag älskar att skapa saker och ting själv och letar hela tiden efter nya hobbies.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela